HOME

Dear visitor!

Thank you for visiting our new website. Currently the English version is under construction. Please visit our Dutch website by just scrolling down.

We are looking for (inter)national projectpartners in marketing, development, sales, production and services.

Geachte bezoeker!

Welkom op de nieuwe Courtcovers website waar innovatieve afdeksystemen voor tennisbanen en andere sportvelden te vinden zijn. Binnenkort zal er een aanzienlijke update van de website volgen. Momenteel is er overleg met diverse sportbonden en reeds KNLTB instemming voor de afdeksystemen. Alvast veel leesplezier gewenst.


INTRODUCTIE COURTCOVERS

Courtcovers-Lescrauwaet BV is een innovatief bedrijf dat ook streeft naar het behoud van gravelbanen door de beschikbaarheid te verhogen. Wegens de veranderende weersomstandigheden worden echter steeds meer trainingen en belangrijke evenementen afgelast omdat de baan op dat moment onbespeelbaar is met alle consequenties van dien. Bij regelmaat zijn voorafgaande regenbuien in de nacht in staat om overdag voor problemen te zorgen terwijl het op dat moment zelfs droog is. Hierdoor wordt regelmatig overwogen om andere baansoorten aan te leggen in plaats van de vertrouwde gravelbanen die door veel tennisspelers gewaardeerd worden.

Courtcovers and a weather app will help a lot to play more and reduce maintenance costs. Let us keep playing tennis on clay courts as much as we can. Only one groundsman or trainer can do the easy job. Installing the complete Courtcover One system will only take about 4 hours and changing the cover less than 15-30 minutes each time. The initial investment will most likely suprise you also. The Courtcover systems are meant for temporary 24-48 hours use. Feel free to contact us now by phone or e-mail.

Courtcover One is een nieuw afdeksysteem om een tennisbaan te beschermen tegen neerslag als regen, sneeuw, ijs en vervuiling. Door de tennisbaan eenvoudig en snel af te kunnen dekken zorgt men ervoor dat deze in parate staat blijft gedurende het gehele jaar. Het gebruik van de Courtcover One kunt u afstemmen op de meest recente weersverwachtingen. Na het op een doordachte wijze opvouwen van het afdekzeil en deze met de meegeleverde steekwagen te hebben weggereden, is de baan veelal direct bespeelbaar.

Courtcover Two is een gelijkend afdeksysteem echter met een permanente bevestigingsbuis rondom het sportveld.

Courtcover Three is een universeel budget-afdeksysteem met verzwaarde draagzakken aan de randen van het afdekzeil.

Courtcovers richt zich momenteel voornamelijk op zowel bestaande als nog nieuw aan te leggen graveltennisbanen. De afdeksystemen zijn echter ook toepasbaar voor andere sportvelden zoals gras, hybride-, kunstgras en zandbanen. Denk daarbij tevens aan paardenbakken en speelplaatsen.
Courtcovers-Lescrauwaet BV

Graaf Florislaan 40 - NL-1217KM - Hilversum

+31-(0)35-8872683 - info@courtcovers.com - The Netherlands

Alle transacties zijn conform onze algemene leveringsvoorwaarden